Over mij

Ik ben geboren in 1969 in Zuidhorn (Groningen), maar inmiddels woonachtig in het noorden van Brabant. Ik heb een brede interesse en een nimmer aflatende nieuwsgierigheid. Dit uit zich in mijn CV.

Ik ben mijn carrière gestart als restaurantkok. Na dertien jaar met veel plezier dit werk te hebben gedaan, heb ik een switch gemaakt naar finance. In de periode 1995-2014 heb ik achtereenvolgens MEAO, MBA, SPD en MSc in Controlling gehaald.

Tegelijkertijd ontwikkelde mijn carrière zich via diverse bedrijven in profit en non-profit. Van administratief medewerker naar boekhouder, van assistent controller naar Finance Management.

De laatste jaren heb ik mij ook bezig gehouden met het automatiseren van (financiële) processen in software systemen. 

Bekijk mijn CV op Linkedin.

Mede dankzij deze brede ervaringen sta ik met één been in de financiële processen en met het andere been in Business Control.

Ik ben een teamplayer. Altijd op zoek naar de samenwerking, in alle lagen van de organisatie. Ik werk door totdat het af is en ben pas tevreden als u dat ook bent.

Trefwoorden: oog voor detail, teamplayer, eerlijk, pragmatisch, onderzoekend, sterk op de inhoud, energie, zelfstarter, integer, doorzetten

Wie ben ik nog meer?

Naast mijn carrière heb ik nog meerdere interesses.

Reizen is mijn grote passie. Eens in de vijf jaar probeer ik een grote reis te maken, waarin ik op zoek ga naar mooie natuur ergens ver weg.

Daarnaast ben ik lid van het bestuur van de Stichting Bommelerwaardrunners. Deze hardloopgroep zamelt geld in voor de Stichting Roparun, die als doel heeft het leven van mensen met kanker te verlichten.

Als teamcaptain van de Bommelerwaardrunners organiseer ik eens per jaar het Roparunweekend. In het Pinksterweekend loopt de groep van Hamburg naar Rotterdam, non-stop, in estaffette.